De leukste opblaasfiguren & springkussens huur je bij verhuurhouten.nl !

Het is FEEST!

Iedereen mag het weten! Hoe kun je duidelijk laten zien dat er bij jou iemand jarig is, dat er een baby is geboren, dat er een jubileum wordt gevierd, dat er een kinderfeestje wordt gevierd  of een open dag wordt gehouden? Het antwoord is duidelijk: VERHUURHOUTEN.nl  Wij zijn gevestigd in Houten, vlakbij Utrecht en ons doel is om van jouw dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken die niet over het hoofd gezien kan worden, in de meest letterlijke zin van het woord!

Wat dacht je van een Abraham of Sarah van een metertje of vier hoog die je voor meerdere leeftijden kunt gebruiken of een setje statafels van waarachter je je kinderen op één van onze springkussens in de gaten kunt houden terwijl je eten warm wordt gehouden in onze au bain Marie?

Dit zijn maar een paar voorbeelden uit ons assortiment, dat op de rest van deze site uitgebreid wordt getoond!


Veel plezier met het lezen van onze website en we hopen u binnenkort als klant te mogen begroeten!

Voor al uw vragen en reserveringen kunt u 7 dagen per week van 08:30 uur tot 22:00 uur telefonisch contact met ons opnemen 0621284851.

 

Andere mensen zochten op:

Abraham, opblaasfiguur, Au Bain Marie, Terrasverwarmer, partytent huren, Huwelijk, huren, Springkussen verhuur, Houten, Utrecht, Opblaasbare Abraham pop, Sara opblaaspop, pensioen, statafel, partytenten, verlichting, huren, huur, goedkoop, Houten, Maarssen, Skytube, Springkussen huren, Feest, verjaardag, Opblaasfiguur, feestje, Sara, 50 jaar, goedkoop huren, Houten, Utrecht, Abraham opblaaspop huren, verjaardag


Verhuurhouten.nl © | Algemene voorwaarden | Partners


 

SNELMENU:
Abraham Geboorte Skytube Huwelijk
Sarah Springkussen Verjaardag & feest Pensioen
Partytenten Statafel Picknickset Partyverlichting
Horeca benodigdheden Overige feestartikelen Spel & Sport Terrasheater/verwarmer